ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 210 68 52 718

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 210 68 52 718 ως μια έμπειρη εταιρεία στον τομέα των αποχετεύσεων, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα σας προσφέρουμε εντελώς επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Αυτό ισχύει για κάθε μέγεθος εργασίας, σε οικιακούς, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους. Στην Αποφράξεις Μελίσσια είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την σωστή πάντα δουλειά από την πρώτη φορά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Η εταιρεία μας που έχει καθιερωθεί από το 1980! Τα τόσα χρόνια μας στον κλάδο αποφράξεων έχουμε παράσχει πλήρεις και ολοκληρωμένες κάθε φορά υπηρεσίες αποχέτευσης. Για αυτό και έχουμε καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε εργασία που εκτελούμε στα Μελίσσια. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας όλο το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, Κυριακές και αργίες! Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην ευγένεια του προσωπικού μας για την ταχεία εξυπηρέτηση με χαμόγελο.

Υπηρεσίες της Αποφράξεις Μελίσσια

Υπηρεσίες της Αποφράξεις Μελίσσια

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Έτσι, αν χρειάζεστε άμεση ανταπόκριση στο πρόβλημα των ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ σας, καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ. Είμαστε μια εταιρεία δυναμική που γνωρίζουμε την περιοχή, και τα προβλήματα του αποχετευτικού της δικτύου. Για Αποφράξεις στα Μελίσσια δεν χρειάζεται να ψάξετε πουθενά! Με παραπάνω από 4 δεκαετίες παρουσίας στον κλάδο των αποφράξεων, έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εξέλιξή της τεχνολογίας σε θέματα εξοπλισμού και υπηρεσιών. Στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ γνωρίζουμε ότι μία αποχέτευση που έχει μπλοκάρει, μπορεί να φέρει μεγάλη αναστάτωση και έτσι σας εξασφαλίζουμε ότι το σπίτι ή η επιχείρησή σας δεν θα τεθεί σε κίνδυνο από ανεπιθύμητες συνέπειες. Έτσι, έχουμε στη διάθεσή μας μία ποικιλία εξειδικευμένων εργαλείων και μηχανημάτων που έχουν σχεδιαστεί για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση προβλημάτων στα δίκτυα των αποχετεύσεων με γρήγορο και πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Η Αποφράξεις Βριλήσσια με 40 χρόνια εμπειρίας, προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες στα αποχετευτικά σας δίκτυα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ είμαστε περήφανοι για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και πιστεύουμε ότι μια καλή δουλειά περιλαμβάνει όλες τις πτυχές, από την πρώτη επαφή με τον πελάτη έως και την ολοκλήρωση της εργασίας. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ είναι ότι είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία στα Μελίσσια και με μεγάλη επιτυχία, σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων και ειδικευμένους τεχνικούς. Από την αρχή, στόχος μας ήταν να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Στην πραγματικότητα, καλύτερες από οποιαδήποτε τιμές από τους ανταγωνιστές μας. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μας. Αποφράξεις Μελίσσια 365 ημέρες τον χρόνο. Άμεσα με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 68 52 718 μπορούμε να σας λύσουμε όλα σας τα προβλήματα σχετικά με το αποχετευτικό σας δίκτυο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 68 52 718, είμαστε εδώ για σας βοηθήσουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 210 68 52 718

Έχει βουλώσει κάτι στο σπίτι σας στα Μελίσσια; Να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας σε όλο αυτό, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ είναι εδώ για εσάς. Κάθε χρόνο, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό βρίσκεται αντιμέτωπο με τέτοιου είδους προβλήματα. Και κάθε χρόνο, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους προσπαθούν να λύσουν μόνοι τους το πρόβλημα στην αποχέτευση τους. Μπορείτε να καλέσετε όμως τους ειδικούς αποχετεύσεων και να σώσετε τον εαυτό σας και την περιουσία σας. Καμία άλλη εταιρεία αποφράξεων στην Αττική δεν μπορούν να ταιριάξουν με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την δέσμευση για την αριστεία των υπηρεσιών της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ. Και επίσης καμία άλλη εταιρεία δεν έχει συγκεντρώσει τέτοια ομάδα επαγγελματιών με αυτά τα προσόντα και την πείρα. Όλα τα είδη υλικών και αντικειμένων μπορούν να εμποδίσουν την ροή των αγωγών σας και να προκαλέσουν φράξιμο: μαλλιά, σαπούνι, γράσο, οδοντόκρεμες, υπολείμματα τροφών, χαρτί υγείας ακόμα και κοσμήματα και παιδικά παιχνίδια.

Οι τεχνικοί αποχετεύσεων της Αποφράξεις Μελίσσια μπορούν να χειριστούν οποιοδήποτε είδος εργασίας και έχοντας στην διάθεσή τους την τεχνολογία και την τεχνογνωσία, σας διαβεβαιώνουν ότι όλα γίνονται σωστά και με ασφάλεια. Είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όλες τις ημέρες του χρόνου.

ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

 1. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
 2. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
 3. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
 4. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
 5. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
 6. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
 7. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΛΟΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
 8. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
 9. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
 10. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

  ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

  ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Αποφράξεις Μελίσσια – Υπηρεσίες

Αποφράξεις Φρεατίων Μελίσσια
Απόφραξη Νεροχύτη Μελίσσια
Απόφραξη Υδρορροής Μελίσσια
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Μελίσσια
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Μελίσσια
Καθαρισμός Φρεατίων Μελίσσια
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Μελίσσια
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Μελίσσια

Αποφράξεις Μελίσσια επικοινωνία: 210 68 52 718 ΤΚ 15127

Πληροφορίες περιοχής Μελίσσια

Τα Μελίσσια είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Πεντέλης, ο οποίος απαρτίζεται επίσης από την Πεντέλη και τη Νέα Πεντέλη. Διοικητικά τα Μελίσσια χωρίζονται σε 4 μεγάλες συνοικίες (Άνω Μελίσσια, Κάτω Μελίσσια, Ζωοδόχος Πηγή, Αγία Μαρίνα) και άλλες 2 μικρότερες αραιοκατοικημένες συνοικίες στα βόρεια (Πανόραμα, Βίγλα). Τα Άνω Μελίσσια βρίσκονται γύρω από την μεγάλη πλατεία Αγίου Γεωργίου όπου ήταν ο πρώτος πυρήνας των Μικρασιατών οικιστών της πόλης, φτάνουν στα νότια μέχρι της διασταύρωση της 25ης Μαρτίου του κεντρικού δρόμου που διασχίζει τα Μελίσσια κάθετα και της Λεωφόρου Πηγής.

Τα Κάτω Μελίσσια επεκτείνονται νότια από τα Άνω μέχρι την κεντρική Λεωφόρο Δημοκρατίας, επεκτείνονται από το Μαρούσι μέχρι την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου σε αυτά βρίσκονται το απέραντο κτήμα Τσαγκάρη με την αντίστοιχη πτέρυγα του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.

Η Ζωοδόχος Πηγή βρίσκεται νοτιότερα από την Λεωφόρο Δημοκρατίας πήρε το όνομα της από την ομώνυμη μεγάλη εκκλησία, κατοικήθηκε αργότερα από τις υπόλοιπες περιοχές. Η διαφορά στην συνοικία της Ζωοδόχου Πηγής με τα Άνω και Κάτω Μελίσσια είναι εμφανής είναι εμφανής αφού υπάρχουν ακόμα πολλά ακατοίκητα οικόπεδα και διασκορπισμένες πολυτελείς νεόχτιστες κατοικίες. Νοτιότερο όριο είναι το ίδιο το νοσοκομείο του Σισμανογλείου στα όρια των δήμων Μελισσίων, Βριλησσίων και Αμαρουσίου, συνδέεται απευθείας σε κοντινή απόσταση με την εκκλησία μέσω της Οδού Ζωοδόχου Πηγής.

Μελίσσια

Top