ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

και τις γύρω περιοχές

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Μηνιαίες, εξάμηνες ή ετήσιες συντηρήσεις, εξαρτώνται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα και την κατασκευή αυτού. Με τη συντήρηση της αποχέτευσης μπορούμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση και να μη χρειαστούμε κάποια σημαντική απόφραξη. Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΤΑ ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ στα Βριλήσσια

Πραγματοποιούμε συντηρήσεις σε πολυκατοικίες, σχολεία, εργοστασιακούς χώρους, αθλητικές εγκατάστασης, δημοσιά κτίρια, εστιατόρια, κομμωτήρια. Η τακτική συντήρηση των σωλήνων της αποχέτευσης συμβάλλει πάρα πολύ στην καλή κατάσταση του δικτύου και την αποφυγή βλαβών. Δίνοντας την ανάλογη προσοχή θα παρατείνετε τη ζωή τους, θα αποφύγετε φραξίματα και διαρροές και δε θα σπαταλήσετε άσκοπα υπέρογκα ποσά για ενδεχόμενη αποκατάσταση ζημιών. Η προληπτική συντήρηση περιλαμβάνει προγραμματισμένες επισκέψεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τον καθαρισμό του αποχετευτικού σας δικτύου. Καθαρίζουμε όλων των ειδών τις αποχετεύσεις, από ένα νιπτήρα έως το κεντρικό φρεάτιο πολυκατοικιών.

 Η διαδικασία για τη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ στα Βριλήσσια

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η μηνιαία συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης, θα σας αποσταλεί αντίστοιχη αίτηση αμέσως μετά τον προγραμματισμό εργασίας μέσω E-mail, φαξ ή διανομέα και η οποία θα πρέπει να αποσταλεί πίσω σε εμάς υπογεγραμμένη. Στις περισσότερες των περιπτώσεων κοστίζει από 15 έως 25 ευρώ μηνιαίως (+ ΦΠΑ) και παρέχεται ενημερωτικό δελτίο στον διαχειριστή μετά από κάθε επίσκεψη. Πριν από την έναρξη κάθε συνεργασίας θα πρέπει να εκτελεστεί αρχικός γενικός καθαρισμός. Όλες οι έκτακτες επισκέψεις που ενδεχομένως χρειαστούν για τα φρεάτια των οποίων αναλάβαμε τη συντήρησή τους, πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν! Σε περίπτωση μεμονωμένου έκτακτου καθαρισμού αποχέτευσης / απόφραξης βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας οπουδήποτε, με μία τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία σας.

Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, πραγματοποιεί διάγνωση με κάμερα, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού γλυτώνοντας σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήματα. Καλέστε μας τώρα και άμεσα ένας από τους τεχνικούς μας θα βρίσκεται κοντά σας.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΣΩΛΗΝΩΝ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

Συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε και να εκπονήσουμε μαζί ένα συμβόλαιο συντήρησης για το αποχετευτικό σας δίκτυο. Το συμβόλαιο θα προσαρμοσθεί στις ακριβείς ανάγκες σας είτε πρόκειται για μονοκατοικία, είτε για πολυκατοικία, είτε για επαγγελματική εγκατάσταση. Η συχνότητα των καθαρισμών θα εξαρτηθεί από το είδος των λυμάτων που ρέουν στους σωλήνες σας, από το μήκος τους, από την κατάσταση των φθορών στην οποία βρίσκονται, από την παλαιότητά τους, το υλικό τους και τον περιβάλλοντα χώρο.

Σας δίνουμε πολλαπλές εκδοχές ώστε να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει. Αν επιθυμείτε μπορείτε να προτείνετε τη δική σας εκδοχή. Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε, να σας συμβουλέψουμε να απαντήσουμε σε όλα τα θέματα αποχέτευσης που σας προβληματίζουν.