ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

και τις γύρω περιοχές

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η οικογένεια και το σπίτι σας είναι σίγουρα το πιο σημαντικό μέρος της ζωής σας. ‘Οπως και η επιχείρησή σας. Κρατήστε τα λοιπόν μακριά από έντομα, παράσιτα, τρωκτικά και μικρόβια. Τα έντομα και τα τρωκτικά παίζουν σημαντικό ρόλο στο περιβάλλον αλλά δεν πήραν τυχαία το όνομα παράσιτα. Η εξειδικευμένη αντιμετώπιση των επιβλαβών οργανισμών της εταιρείας μας, σας παρέχει τις υψηλότερες υπηρεσίες εξουδετέρωσης κάθε εντόμου, τρωκτικού και παράσιτου. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Αν εντοπίσετε στο χώρο σας κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους ή ποντίκια μην πανικοβληθείτε. Είμαστε πολλά χρόνια στο χώρο και έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα που χρειάζεται για να μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε κατάσταση που σχετίζεται με ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ για παράσιτα. Καλέστε μας στο 210 68 52 718.

ΦΟΡΤΗΓΟ - Αποφράξεις Γέρακας

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

Αντιλαμβανόμαστε ότι το σπίτι και η επιχείρησή σας είναι από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που θα κάνετε στη ζωή σας. Η εταιρεία μας ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια προσφέροντας επαγγελματικές απολυμάνσεις για τις οικογένειές σας και τους συνεργάτες σας. Με τις επιστημονικές μας γνώσεις και τις νέες μεθόδους και τεχνικές που συνεχώς ανανεώνουμε, το σπίτι ή η επιχείρησή σας θα είναι απαλλαγμένη από κάθε είδους παράσιτα. Τα σκευάσματα σε όλες τις εφαρμογές μας είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είναι όλα άοσμα, δεν λεκιάζουν χώρους και επιφάνειες και έχουν μεγάλη διάρκεια. Είναι απολύτως ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία, τα ζώα και το περιβάλλον. Επίσης με τα κατάλληλα σκευάσματα και τις υγειονομικές τεχνικές εφαρμόζουμε μικροβιοκτονίες σε χώρους όπου υπάρχει πολύς κόσμος όπως νοσοκομεία, σχολεία κτλ. Έτσι καταφέρνουμε να μειωθεί ο κίνδυνος του να εκδηλωθούν λοιμώδη νοσήματα ενώ καταπολεμούμε ιούς και βακτήρια. Επίσης προσφέρουμε:

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες χτίζουν φωλιές σε σημεία και μέρη που παρουσιάζουν γι αυτές τροφικό ενδιαφέρον. Είναι πιθανόν να πρόκειται για μέρη υγρά, σκοτεινά και με υψηλή θερμοκρασία. Και μπορεί να υπάρχει η μεγάλη καλοκαιρινή φτερωτή κατσαρίδα η οποία κατοικεί σε φρεάτια, βόθρους και αποχετεύσεις. Όμως υπάρχει και η ψιλή κλασική που αγαπά την κουζίνα και το μπάνιο. Εκτός από σπίτια, θα τις βρούμε και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε αποθήκες ή σε εργαστήρια παρασκευής και επεξεργασίας τροφίμων. Λόγω του μικρού τους μεγέθους, εισχωρούν σε ρωγμές τοίχων, ενώσεις ντουλαπιών, μέσα σε πρίζες και διακόπτες, μέσα σε ηλεκτρικές συσκευές και σε άλλα σημεία που τους προσφέρουν ζέστη και φαγητό. Οι κατσαρίδες είναι νυχτόβια έντομα αλλά σε μέρη με μεγάλο πληθυσμό θα τις δούμε σίγουρα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο η κινητικότητά τους αυξάνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας που βγαίνουν από τις φωλιές τους προς αναζήτηση τροφής.

ΦΟΡΤΗΓΟ - Αποφράξεις Γέρακας

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

Για την απολύμανση για κατσαρίδες θα πρέπει να απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη εταιρεία. Οι κατσαρίδες είναι παράσιτα τα οποία πολλαπλασιάζονται με πολύ ταχύ ρυθμό. Κανένα κατσαριδοκτόνο του εμπορίου δεν θα σας λύσει το πρόβλημα. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας και το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα παράσιτα είναι πολύ ανθεκτικά και έχουν μια μεγάλη ανεκτικότητα απέναντι σε όλα τα οικοσυστήματα αλλά και στα περισσότερα φάρμακα. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί σκευάσματα τα οποία είναι 100% αποτελεσματικά για την απολύμανση για κατσαρίδες. Διαθέτουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και προορίζονται για χρήση σε κατοικημένους χώρους. Πρόκειται για ειδικά σκευάσματα, τα οποία είναι πολύ ελκυστικά και παραπέμπουν σε τροφή. Τα συγκεκριμένα δολώματα παρουσιάζουν μεγάλη ελκυστικότητα και τους προκαλεί κανιβαλισμό. Με αυτό τον τρόπο μέσα σε λίγες μόνο ημέρες οι κατσαρίδες εξοντώνονται όσο μεγάλος και αν είναι ο πληθυσμός.

Απολύμανση για κουνούπια

Τα κουνούπια είναι μικρά δίπτερα έντομα που μπορούμε όλοι να τα αναγνωρίσουμε με ευκολία. Σήμερα υπάρχουν περίπου 3.500 είδη παγκοσμίως. Είναι έντομα άκρως ενοχλητικά στον κάθε ένα από εμάς. Δεν είναι λίγες οι φορές που χάνουμε τον ύπνο μας εξαιτίας τους ή έχουμε εκνευρισμό από τη διαρκή φαγούρα που μας προκαλούν τα τσιμπήματά τους. Εκτός όμως από αυτά, πολλά είναι και επικίνδυνα για την υγεία μας. Αναλόγως το είδος τους μπορούν να μεταφέρουν σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή μας ασθένειες όπως ελονοσία, εγκεφαλίτιδα, κίτρινο πυρετό, δάγκειο πυρετό, πυρετό του δυτικού Νείλου, αρμποιώσεις, φιλιριάσεις κ.ά. Τα κουνούπια για να προτιμήσουν να κατοικήσουν και να ευδοκιμήσουν σε κάποιο μέρος χρειάζονται οπωσδήποτε ζέστη και υγρασία. Αυτό σημαίνει ότι η κατεξοχήν περίοδος εμφάνισης και δράσης τους είναι το καλοκαίρι. Τα αρσενικά κουνούπια τρέφονται με νέκταρ και γύρη ενώ τα θηλυκά με αίμα το οποίο τους είναι απαραίτητο στην αναπαραγωγή.

Αποφύγετε να ποτίζετε φυτά και καλλιέργειες τη νύχτα. Είναι σίγουρα καλύτερα κατά τις πρωινές ώρες αφού τα κουνούπια είναι συνήθως ενεργά από το σούρουπο και μετά. Επίσης, φροντίστε ώστε να μην υπάρχουν στάσιμα νερά στους χώρους σας. Σκεφθείτε ότι ακόμα και ένα ξεχασμένο ποτήρι με νερό μπορεί να τα προσελκύσει και να τα φέρει κοντά σας. Αν έχετε σπασμένους σωλήνες καλό είναι να επισκευαστούν. Εκτός όμως από την αποφυγή στάσιμων και λιμναζόντων υδάτων χρειάζεται να γίνεται και επαγγελματική απολύμανση για κουνούπια. Η εφαρμογή της πρέπει να ξεκινάει γύρω στα τέλη Μαΐου και να γίνεται πιο συχνά κάθε 20 με 25 ημέρες κατά τους μήνες του καλοκαιριού. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολύμανση για κουνούπια με σκευάσματα άοσμα και απολύτως ασφαλή. Είναι γεγονός ότι θα δείτε μεγάλη διαφορά στον πληθυσμό των κουνουπιών και αυτό το εγγυώνται οι χιλιάδες πιστοί μας πελάτες. Καλέστε μας σήμερα και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Σίγουρα πιστεύετε κι εσείς ότι τα μικρά μυρμήγκια είναι αθώα, αλλά μπορεί να προκύψουν στιγμές που θα γίνουν πολύ ενοχλητικά σε όλους μας… Φανταστείτε τα να περιτριγυρίζουν στην κουζίνα σας και να μπαινοβγαίνουν μέσα σε βάζα και σε ντουλάπια. Τα μυρμήγκια όταν εισβάλλουν σε κάποιο χώρο, εγκαθίστανται κατά χιλιάδες, επειδή συνηθίζουν να φτιάχνουν πολύ μεγάλες αποικίες. Αν το έδαφος είναι κατάλληλο, υπάρχει νερό, τροφή και το κατάλληλο κλίμα, σίγουρα θα δημιουργήσουν μία αποικία. Η φωλιά των μυρμηγκιών στη δομή της, μοιάζει πάρα πολύ με την ανθρώπινη κοινωνία. Αποτελείται από τη βασίλισσά της, (κάποιες φορές, περισσότερες από μία), τα αρσενικά και τα θηλυκά ενήλικα, τα αυγά και τις προνύμφες. Τα ενήλικα μυρμήγκια δουλεύουν πολύ σκληρά ειδικότερα όσον αφορά την ανίχνευση της τροφής. Προστατεύουν πάρα πολύ τη βασίλισσά τους την οποία την έχουν πολύ καλά κρυμμένη μέσα στην αποικία τους. Η απολύμανση για μυρμήγκια θέλει ιδιαίτερο χειρισμό μιας και είναι πλάσματα πανέξυπνα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

Πολλά σκευάσματα για την απολύμανση για μυρμήγκια κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο. Όμως δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλή και αποτελεσματικά. Αν κάποια στιγμή αντιμετωπίσετε πρόβλημα με μυρμήγκια στο χώρο σας, καλέστε μας. Οι τεχνικοί μας θα εξοντώσουν την αποικία με μεγάλη ευκολία αφού διαθέτουν τεράστια πείρα στις απολυμάνσεις για μυρμήγκια. Με ψεκασμό και τοποθέτηση τζελ θα σας λύσουν το πρόβλημα χωρίς εσείς να αγχωθείτε και να μπείτε σε καμία ταλαιπωρία. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να εξοντωθούν όλα τα μυρμήγκια της αποικίας. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα και γρήγορα εφόσον όλα τα προϊόντα μας είναι από τα ισχυρότερα που κυκλοφορούν στην αγορά. Αυτά τα φάρμακα έχουν την ιδιότητα να προσελκύουν και να ξεγελούν τα πανέξυπνα μυρμήγκια καθώς παραπέμπουν σε πολύ δελεαστική για εκείνα, τροφή. Στην πραγματικότητα όμως, μεταφέρουν στην αποικία μια πολύ ισχυρή δόση δηλητηρίου η οποία τα εξοντώνει και σας απαλλάσσει δια παντός από αυτά.

Απολύμανση για ψύλλους

Οι ψύλλοι είναι και αυτοί έντομα που τρέφονται με αίμα θηλαστικών και πτηνών. Συνήθως έχουν χρώμα καφέ και ενώ δεν πετάνε κάνουν πολύ μεγάλα άλματα. Επίσης μετακινούνται πάρα πολύ γρήγορα στο τρίχωμα ή κάτω από τα ρούχα του ξενιστή τους. Ξενιστές για τους ψύλλους συνήθως είναι οι γάτες, οι σκύλοι και οι άνθρωποι. Ο ψύλλοι ουσιαστικά ενοχλούν τους ανθρώπους όταν δεν υπάρχουν άλλοι προτιμώμενοι ξενιστές όπως γάτες και σκύλοι ή πτηνά. Ο βιολογικός κύκλος  του ψύλλου περιλαμβάνει το αυγό, τη προνύμφη, τη νύμφη και τον ενήλικο ψύλλο. Αυτός ο κύκλος ολοκληρώνεται κυρίως μέσα στο περιβάλλον του ξενιστή. Η  παραγωγή των αυγών τους κυμαίνεται από 4 μέχρι 20 αυγά την ημέρα με συνολική παραγωγή που φτάνει τα 250-300 καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής ενός ψύλλου. Εν τω μεταξύ, οι ψύλλοι εναποθέτουν τα αυγά τους επάνω σε χαλιά, σε στρώματα, καλύμματα, κλινοσκεπάσματα κτλ.

Αν δεν υπάρχει ξενιστής στο χώρο οι ενήλικες ψύλλοι αλλά και τα αυγά τους μένουν αδρανή, μέχρι και δύο έτη. Ενεργοποιούνται ξανά όταν εμφανιστεί καινούριος ξενιστής. Οι ψύλλοι σε αντίθεση με τους κοριούς τσιμπάνε ολόκληρο το 24ωρο, ενώ τα τσιμπήματά τους σε αρκετούς επιφέρουν και πόνο. Έτσι λοιπόν είναι πιο εύκολο να γίνουν γρήγορα αντιληπτοί. Δεδομένου ότι οι ψύλλοι πολλαπλασιάζονται πάρα πολύ γρήγορα και με γεωμετρική πρόοδο, αν εισέλθουν σε κάποιο χώρο πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Αν έχετε μολυνθεί μην αγχωθείτε και καλέστε την εταιρεία μας. Εμείς με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα θα σας απαλλάξουμε οριστικά. Οι τεχνικοί μας έχουν την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία που χρειάζεται μια απολύμανση για ψύλλους. Θα πραγματοποιήσουν τουλάχιστον δύο ψεκασμούς σε διάστημα 7 ημερών. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση για ψύλλους είναι άοσμα, δε λεκιάζουν και δεν διατρέχετε κανένα απολύτως κίνδυνο, ούτε εσείς, ούτε τα μικρά σας ζωάκια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Οι κοριοί είναι μικροσκοπικά παρασιτικά έντομα τα οποία τρέφονται μέσω τσιμπημάτων από το αίμα θηλαστικών. Το σχήμα τους είναι ωοειδές και πεπλατυσμένο. Κινούνται με ιδιαίτερη ευκολία στο σώμα, στα φτερά ή στο τρίχωμα του ξενιστή τους ενώ έχουν μεγάλη ικανότητα στο σκαρφάλωμα το οποίο το κάνουν και πολύ γρήγορα. Οι κοριοί ξέρουν να κρύβονται. Μπορεί να φωλιάσουν μέσα σε ρωγμές τοίχων, πίσω από ταπετσαρίες, σε στρώματα και ελατήρια κρεβατιών, σε έπιπλα, μέσα σε πρίζες ή σε ξύλινα παρκέ. Γενικότερα οι κοριοί είναι ικανοί να κατοικήσουν παντού και ιδιαίτερα σε σημεία που τους διευκολύνουν να τοποθετήσουν τα αυγά τους. Ο βιολογικός τους κύκλος περιλαμβάνει τέσσερα στάδια. Αυγό, προνύμφη, νύμφη και ενήλικο. Οι κοριοί δραστηριοποιούνται τη νύχτα. Τότε βγαίνουν και τσιμπάνε. Γι αυτό γίνονται αντιληπτοί μετά από καιρό και όχι αμέσως. Δεδομένου ότι τα τσιμπήματά τους μοιάζουν πολύ με των κουνουπιών και ως προς τη μορφή και ως προς τη φαγούρα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

Το μόνο πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ότι όντως έχετε προσβληθεί από κοριούς, είναι να παρατηρήσετε αν τα τσιμπήματα είναι σε ευθεία γραμμή. Επειδή είναι λίγο δύσκολος ο εντοπισμός τους, οι τεχνικοί μας έχουν μεγάλη εμπειρία ώστε να έρθουν στο χώρο σας και να πραγματοποιήσουν απολύμανση για κοριούς. Αφού διαπιστωθεί ότι πράγματι έχετε μολυνθεί από κοριούς, θα περάσουν αμέσως στην απολύμανση για να τους καταπολεμήσουν. Δώστε ιδιαίτερη σημασία και μην το παραμελήσετε. Όσο αφήνετε τον καιρό να περνάει οι κοριοί πολλαπλασιάζονται. Οι θηλυκοί κοριοί γεννούν ο καθένας από 200 έως 500 αυγά κατά τη διάρκεια της ζωής τους, που είναι περίπου ένα έτος. Τα αυγά του κάθε κοριού εκκολάπτονται και γίνονται νύμφες μετά από επώαση 4-10 ημερών, πριν το τελικό στάδιο του ενηλίκου κοριού. Εάν δεν επέμβουμε έγκαιρα, το πρόβλημα θα γιγαντωθεί και η απολύμανση για κοριούς θα είναι σίγουρα δυσκολότερη.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Όταν βρεθεί ένα ποντίκι στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας σίγουρα θα προκαλέσει μια τεράστια αναστάτωση. Τα τρωκτικά είναι ανεπιθύμητα σε όλους μας. Και γιατί να μην είναι άλλωστε; Τα περισσότερα από αυτά κουβαλούν μολυσματικές και σοβαρές ασθένειες. Η πιο ξακουστή από αυτές είναι σίγουρα η λεπτοσπείρωση. Όμως, αρουραίοι και ποντίκια είναι πολλές φορές υπεύθυνα και για καταστροφές που προκαλούνται σε οικοδομές και κτίρια. Δεδομένου ότι έχουν πολύ κοφτερά δόντια, μασάνε κυριολεκτικά ότι βρουν μπροστά τους. Από υφάσματα και εργαλεία μέχρι τσιμέντο και καλώδια. Επίσης από τα τρωκτικά δεν γλυτώνουν ούτε σοδειές και καλλιέργειες. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι όταν έχουμε την υποψία ή την παραμικρή ένδειξη, θα πρέπει να παίρνουμε αμέσως μέτρα για την καταπολέμησή τους. Διαφορετικά θα τα αφήσουμε να πολλαπλασιαστούν και τότε το πρόβλημα θα γίνει πολύ πιο σοβαρό. Ο μόνος τρόπος να καταπολεμηθούν είναι η επαγγελματική απολύμανση για ποντίκια.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΟΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

Η εταιρεία μας ασχολείται με μυοκτονίες και απολυμάνσεις αρκετές δεκαετίες. Μέσα στο πέρασμα αυτών των ετών έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Όσο περνάνε τα χρόνια, τα τρωκτικά γίνονται όλο και πιο ανθεκτικά στα περισσότερα οικοσυστήματα. Σε αυτό σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο και η μόλυνση του περιβάλλοντος. Γι αυτό πλέον τα συναντάμε παντού όχι μόνο στους αγρούς και τα χωράφια αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα. Αν έχουν εισβάλλει και στον δικό σας χώρο, μην πανικοβάλλεστε και μην αγχώνεστε. Είμαστε εδώ για να σας απαλλάξουμε από την παρουσία τους. Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά προϊόντα για απολύμανση για ποντίκια, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών σας, χωρίς βλαβερές συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός και σας καλύπτουμε με πιστοποιητικό για απολύμανση για ποντίκια.

Απολυμάνσεις για κορωνοϊό

Η διασπορά της νέας ασθένειας covid-19, είναι τάχιστη και έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πρόκειται από όσα μέχρι στιγμής ξέρουμε, για έναν καινούριο ιό ο οποίος σχετίζεται και προσβάλλει το ανθρώπινο αναπνευστικό σύστημα. Η μετάδοσή του θεωρείται ότι γίνεται κυρίως μέσω του αναπνευστικού με σταγονίδια από το βήχα, την ομιλία και το φτέρνισμα. Πρέπει και οφείλουμε να προστατέψουμε, όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και τους οικείους μας και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Οι οδηγίες που μας έχουν δοθεί από την επιστημονική κοινότητα, κάνουν λόγο για πολύ καλή συχνή υγιεινή των χεριών, απόσταση, χρήση μάσκας και σωστή απολύμανση σε κάθε χώρο και κάθε επιφάνεια. Η απολύμανση για κορονοϊό είναι μια απαραίτητη διαδικασία, η οποία με την εφαρμογή της, καταπολεμούνται και εξοντώνονται σε μεγάλο βαθμό ιοί, βακτήρια και μικρόβια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

Στις μέρες του κορωνοϊού, αντιλαμβάνεστε ότι η απολύμανση είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Καθημερινά αγγίζουμε πάρα πολλά πράγματα τόσο στο σπίτι μας όσο και στην εργασία μας. Επίσης, πολλοί από εμάς μετακινούμαστε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο κίνδυνος να νοσήσουμε παραμονεύει παντού. Σε σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, καταστήματα, γυμναστήρια και γενικά όπου υπάρχει συνωστισμός. Ο ιός μπορεί να βρίσκεται παντού. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολύμανση για κορωνοϊό υψηλής ποιότητας σε κάθε χώρο. Με οικολογική συνείδηση και ευαισθησία, χρησιμοποιεί σκευάσματα και προϊόντα απολύτως ασφαλή για τη δημόσια υγεία, τα ζώα και το περιβάλλον. Όλα μας τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Επίσης κάθε εφαρμογή απολύμανσης, συνοδεύεται από το ανάλογο πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από τους επιστήμονες συνεργάτες μας. Είναι καθήκον μας να τηρήσουμε πιστά όλα τα μέτρα ώστε να θωρακίσουμε την υγεία μας.