ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

και τις γύρω περιοχές

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ. Για τα προβλήματα που έχετε στο αποχετευτικό σας δίκτυο, είτε σε σπίτι είτε σε επιχείρηση καλέστε μας στο 210 68 52 718. Τα τελευταία 30 χρόνια, παρέχουμε τις υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες στην απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων. Με στόχο να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών, προσπαθούμε να πετυχαίνουμε πάντα την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Κατά τη διάρκεια των πολλών χρόνων στον κλάδο, έχουμε κερδίσει τη φήμη ως μιας από τις πιο αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές εταιρείες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Στην πορεία, αυτό που μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους είναι οι αμέτρητοι ευχαριστημένοι πελάτες. Αυτό που μας ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες είναι η αφοσιωμένη ομάδα μας. Τα συνεργεία μας αποτελούνται από πλήρως εξειδικευμένους και διαπιστευμένους τεχνικούς, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και γνωρίζουν τη σημασία της σωστής εξυπηρέτησης και της ποιότητας των υπηρεσιών, στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε στο αποχετευτικό δίκτυο στο σπίτι σας ή το χώρο εργασίας. Έχουμε 100% ποσοστό επιτυχίας και σας παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα για όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Έχουμε σώσει πολλά αποχετευτικά συστήματα κι έχει γλιτώσει πολλούς ιδιοκτήτες από πολλά χρήματα από την αποφυγή ζημιών που προλάβαμε. Προσεγγίζουμε κάθε εργασία, ανεξάρτητα από το μέγεθος της με την ίδια δέσμευση για την άριστη εξυπηρέτηση και την ανώτερη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σας προσφέρουμε μια γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε όλη την περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, σας γλιτώνουμε από χάσιμο χρόνου και χρημάτων και σας εξασφαλίζουμε, εγγυημένα, το καλύτερο, ποιοτικό αποτέλεσμα, με το χαμηλότερο κόστος, στο σωστό χρόνο.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας με μια κλήση και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας και ξεπερνάμε όλες τις προσδοκίες σας για καθαρισμούς, αποφράξεις και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Γνωρίζουμε την περιοχή και δρούμε έχοντας μεγάλη εμπειρία στις ιδιαιτερότητές της. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται συνεχώς, διατηρώντας τις δεξιότητές τους και συμπεριφέρονται πάντα με επαγγελματικό και φιλικό τρόπο. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΦΟΡΤΗΓΟ - Αποφράξεις Γέρακας

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

Λόγω του πλούτου των γνώσεών μας έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε μέγεθος ή είδος προβλήματος του αποχετευτικού σας δικτύου με αποτελεσματικότητα. Όταν καλούμαστε σε ένα σπίτι, σχολείο ή επιχείρηση κινητοποιούμαστε γρήγορα ώστε να σας παρέχουμε μια γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Δεν έχει σημασία αν είναι μια μεγάλη ή μια μικρή δουλειά, εσείς μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η ομάδα μας θα λύσει τα αποχετευτικά προβλήματά σας. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας, μας διακρίνει η αγάπη μας για αυτή τη δουλειά και η άριστη διεκπεραίωση κάθε εργασίας. Γνωρίζουμε παρά πολύ καλά την περιοχή της Πεντέλης και καθημερινά αναλαμβάνουμε την απόφραξη και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων. Τα μηχανήματά μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και κάθε φορτηγό που κινείται στον δρόμο διαθέτει πλούσιο μηχανολογικό εξοπλισμό. Διαθέτουμε μεταξύ άλλων:

 • ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα
 • ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα
 • πιεστικά μηχανήματα υδροβολής με υψηλή πίεση εκτόξευσης νερού
 • ειδικές, έγχρωμες, ψηφιακές κάμερες ελέγχου αποχέτευσης

ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

 • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΙΚΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΛΟΙΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
 • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΕΝΤΕΛΗ

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Πεντέλη Αττικής

Αποφράξεις Πεντέλη επικοινωνία 210 68 52 718, ΤΚ 15236

Πληροφορίες περιοχής Πεντέλης

Η Παλαιά Πεντέλη είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης ο οποίος απαρτίζεται επίσης από τη Νέα Πεντέλη και τα Μελίσσια, όπου βρίσκεται η έδρα. Ο αγρο-κτηνοτροφικός οικισμός που αναπτύσσεται στην περιοχή στα προσεχή έτη είναι γνωστός ως “Κουφός”, προσελκύοντας Σαρακατσαναίους βοσκούς και Μαραθωνείς αγρότες. Στη νεότερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή προσελκύει λατόμους που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να εκμεταλλευθούν το ξακουστό μάρμαρο του όρους. Μετά την απελευθέρωση εγκαθίσταται λίγο πιο έξω από την κοινότητα μονάδα του Ελληνικού Στρατού, όπως επίσης και Νατοϊκή Ναυτική Νάση που τίθεται αργότερα στα διοικητικά όρια των γειτονικών Βριλησσίων. Το 1936 ιδρύεται στην κορυφή του Λόφου Κουφού το Αστεροσκοπείο της Πεντέλης.

Το 1950 ξεσπάει στην Αθήνα η φυματίωση. Η Πεντέλη και τα Μελίσσια γίνονται πόλος έλξης των ασθενών για το καθαρό τους κλίμα κυρίως κατά το καλοκαίρι. Στα Μελίσσια λειτουργούν σανατόρια ενώ στην Πεντέλη οικοδομούνται παραθεριστικές κατοικίες για τους φυματικούς και τα επισκέπτονται κυρίως κατά τους θερινούς μήνες. Όσοι δεν κατορθώνουν να κτίσουν σπίτι, κατασκηνώνουν στα πευκοδάση της, με αποτέλεσμα 10.000 άτομα να επισκέπτονται με τις σκηνές τους την ορεινή κοινότητα. Μέχρι και σήμερα λειτουργούν οι κατασκηνώσεις Παίδων, Υπαλλήλων της Αγροτικής Τράπεζας και του ΠΙΚΠΑ. Η φυματίωση, που για την εποχή εκείνη ήταν μια σοβαρή, θανατηφόρα ασθένεια, ήταν η βασική αιτία που οδήγησε αρκετούς φορείς να δημιουργήσουν πνευμονολογικά κυρίως νοσοκομεία και αναρρωτήρια στην Πεντέλη (όπως επίσης και στα Μελίσσια). Από τις αρχές της δεκαετίας αυτής λειτούργησαν το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος, γνωστό σήμερα ως “414 ΣΝΕΝ”, το αναρρωτήριο του “ΠΙΚΠΑ Πεντέλης” και το “Παίδων”.

Πεντέλη