ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

και τις γύρω περιοχές

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Αποτελούμε πλέον τον πρωτοπόρο στις αποχετεύσεις παντός τύπου. Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια τώρα, με άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να λύσουν τα προβλήματα της αποχέτευσής σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Το κλειδί για να παραμείνουν οι αποχετεύσεις σας καθαρές και σε καλή κατάσταση είναι ο τακτικός καθαρισμός και η απομάκρυνση ξένων αντικειμένων. Μια από τις μεγαλύτερες αιτίες μπλοκαρισμάτων στους σωλήνες της αποχέτευσης στο σπίτι ή τον κήπο σας είναι και οι ρίζες των δέντρων. Τα άρτια εκπαιδευμένα, τεχνικά συνεργεία μας χρησιμοποιούν εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Για την απομάκρυνση εμποδίων όπως ρίζες, λάσπη, λίπη και οτιδήποτε άλλο ενώ είναι πάντα σε ετοιμότητα να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας, γνωρίζοντας ποια μέθοδο επισκευής ταιριάζει στο δικό σας πρόβλημα. Προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες εκμεταλλευόμενοι τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Είτε έχετε ένα βουλωμένο νεροχύτη στην κουζίνα, φραγμένες αποχετεύσεις ή βουλωμένη τουαλέτα, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα για εσάς. Η εμπειρία μας στην αντιμετώπιση όλων των τύπων αποχετεύσεων, σημαίνει ότι μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς. Για μια αποτελεσματική λύση σε όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Έχουμε αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, χάρη σε μια σταθερή και επαγγελματική διαχείριση. Γνωρίζουμε πραγματικά, πώς να φροντίζουμε τους πελάτες μας έχοντας πάντα ένα σημείο επαφής. Σας εξυπηρετούμε προσωπικά αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την πείρα μας κάθε φορά που μιλάμε. Κάθε ώρα και στιγμή το πάθος μας για τη δουλειά μας είναι και η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιχείρησή μας. Κατέχουμε έναν από τους πιο ισχυρούς κώδικες δεοντολογίας και προσφέρει προγράμματα κατάρτισης του προσωπικού στον κλάδο των αποχετεύσεων.

ΦΟΡΤΗΓΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

24 ΩΡΕΣ – 365 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Προσφέρουμε υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων αποχετεύσεων από το 1980. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο των αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες στα αποχετευτικά δίκτυα σε πραγματικά προσιτές τιμές. Οι αποφράξεις είναι δική μας δουλειά και την αγαπάμε! Χρόνια τώρα πραγματοποιούμε αποφράξεις αποχετεύσεων. Ειδικότερα, απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, ξεβούλωμα λεκάνης, ξεβούλωμα μπανιέρας, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη φρεατίων. Αλλά και απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιού, καθαρισμό αποχέτευσης, προληπτική συντήρηση αποχέτευσης, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, κ.α. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και καταρτισμένο και τα ιδιόκτητα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση κάθε αποχετευτικού προβλήματός σας. Εξυπηρετούμε οικείες, πολυκατοικίες, στρατόπεδα, σχολεία, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, νοσοκομεία, κ.α. Σε ένα γρήγορο ρυθμό και μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο χρειάζεστε μια εταιρεία στην οποία να μπορείτε να στηριχτείτε για οτιδήποτε σας συμβεί. Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Αποφράξεις Χαλάνδρι, τοπικά, φιλικά και υπεύθυνα. Όλες οι υπηρεσίες μας ολοκληρώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα ανεξάρτητα από το μέγεθος και σας διαβεβαιώνουμε για τη μέγιστη προσοχή μας ανά πάσα στιγμή.

ΦΟΡΤΗΓΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ

ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

  • ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΙΚΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΛΟΙΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
  • ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Αποφράξεις Χαλάνδρι – 24ωρη εξυπηρέτηση

Ο σχεδιασμός, το νεανικό πνεύμα και η συνεχής αναζήτηση της κατάλληλης λύσης στο εκάστοτε πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου, μας κάνουν να φτάνουμε σε νέα επίπεδα εξυπηρέτησης στο Χαλάνδρι. Η 24ωρη εξυπηρέτηση είναι γεγονός. Θα σας απαντήσει ένας από τους ευγενικούς μας υπαλλήλους και όχι ένα ηχογραφημένο μήνυμα. Θα λύσει τις απορίες και οποιαδήποτε ώρα θα σας στείλει συνεργείο. Ένα βούλωμα δε συμβαίνει μόνο στη διάρκεια της ημέρας. Μια λεκάνη μπορεί να βουλώσει και το βράδυ. Και είναι σίγουρο ότι δε θα μπορείτε να περιμένετε μέχρι το πρωί. Για αυτό και είμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Αποφράξεις Χαλάνδρι – Υπηρεσίες

Αποφράξεις Χαλάνδρι επικοινωνία 210 68 52 718, ΤΚ 15232

Πληροφορίες Χαλάνδρι

Το Χαλάνδρι είναι αστική περιοχή και δήμος του Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, με 74.192 κατοίκους το 2011 και έκταση 10,805 τετρ. χλμ. Αποτελεί σημαντικό οικιστικό κέντρο του συγκροτήματος των Αθηνών και διακρίνεται για το άρτιο ρυμοτομικό του σχέδιο, το εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων και για τη μακρά παράδοση των κατοίκων του στο εμπόριο.

Με ιστορική έδρα την αρχαία Φλύα, τόπο καταγωγής του Ευριπίδη και υψόμετρο που κυμαίνεται μεταξύ 185-230, το Χαλάνδρι είναι προσβάσιμο από σημαντικούς αυτοκινητοδρόμους όπως η Αττική Οδός, η Κηφισίας και η Μεσογείων και εξυπηρετείται μεταξύ άλλων από τους σταθμούς του Μετρό και Προαστιακού, Χαλάνδρι, Πλακεντίας και Νομισματοκοπείο. Ο δήμος αποτελεί μέλος στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), στο Σύνδεσμο του Βορείου Τομέως για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΣΒΑΠ) και στα όριά του εδρεύουν σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και πρεσβείες. Συνορεύει με το Μαρούσι, τα Βριλήσσια, το Νέο Ψυχικό, την Αγία Παρασκευή, και το Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Με την εφαρμογή της νέας διοικητικής διαίρεσης της χώρας κατά το Πρόγραμμα Καλλικράτης το 2011 ουδεμία μεταβολή επήλθε στο δήμο, σύμφωνα με το άρθρο 1,§ 5.1.Β αυτού, στα επίσημα στοιχεία του οποίου εμφανίζονται οι συνοικίες του Πολυδρόσου και της Φραγκοκκλησιάς.

Χαλάνδρι