ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ 210 68 52 718

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ιδρύθηκε το 1980 και είναι πρωτοπόρος στον τομέα των αποχετεύσεων. Όλα αυτά τα χρόνια περιλαμβάνει στις εργασίες της την απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων. Οι τεχνικοί μας είναι μαζί σας άμεσα σε όποια περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε. Η Αποφράξεις Γέρακας είναι μία εταιρία που παρέχει προσιτές υπηρεσίες στις αποχετεύσεις των κατοικιών και των καταστημάτων στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Και οι υπηρεσίες μας εκτελούνται πάντα από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς με εγγυημένο αποτέλεσμα. Εξυπηρετούμε την περιοχή των ανατολικών προαστίων της Αττικής από τη δεκαετία του 1970. Διακρινόμαστε για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, την αφοσίωση, την άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού. Επιπλέον συντήρησης και αποφράξεων των αποχετευτικών σας δικτύων. Καλέστε μας στο 210 68 52 718 και σύντομα ένας από τους πολύπειρους τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ θα βρίσκεται εκεί!

ΦΟΡΤΗΓΟ - Αποφράξεις Γέρακας

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ πιστεύουμε ότι επενδύοντας στον εξοπλισμό μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εξασφαλίζει την συνέχειά μας ως μια από τις καλύτερες εταιρείες αποχετεύσεων στην περιοχή της Αττικής. Είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και αποδοτικές υπηρεσίες με ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΠΕΙΡΑ. Έχουμε προσωπικά εκπαιδεύσει όλους τους τεχνικούς και το προσωπικό μας. Εγγυώμεθα ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο. Όλοι οι εργαζόμενοι της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ είναι πλήρως ασφαλισμένοι και σε λίγη ώρα από την κλήση σας θα βρίσκονται κοντά σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε τους πιο έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς του χώρου των αποχετευτικών δικτύων. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία να αναλάβουν κάθε περίπτωση του δικτύου του αποχετευτικού σας συστήματος άμεσα. Ώστε να σας απαλλάξουν από κάθε έγνοια, με το καλύτερο αποτέλεσμα και το χαμηλότερο κόστος.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ έχει την ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ και την εμπειρία που επιτρέπει στους τεχνικούς της να παρέχουν ασφαλείς εκτιμήσεις. Αφορά για την εργασία που θα αναλάβουν και να διαγνώσουν με ακρίβεια την πλήρη έκταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ορισμένοι πελάτες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους έμπειρους εκπροσώπους της Αποφράξεις Γέρακας για όλες τις ανάγκες της αποχέτευσης σας. Καθώς έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να λύσουμε κάθε σας πρόβλημα και αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτη ανάγκη στην οποία βρίσκεστε. Σας βγάζουμε από το αδιέξοδο των προβλημάτων της αποχέτευσης σας και σας παρέχουμε συμβουλές για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας των σωληνώσεων σας. Διαθέτουμε στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ άριστο μηχανικό εξοπλισμό όπως ριζοκοπτικά μηχανήματα, πιεστικά υδροβολής με υψηλή πίεση νερού, ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα, ειδικές ψηφιακές, κάμερες διάγνωσης της αποχέτευσης κλπ.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ είναι κοντά σας όποτε και όπου θα μας υποδείξετε. Χωρίς καμία επιπλέον ταλαιπωρία για εσάς και το πρόβλημά στα δίκτυα της αποχέτευσης σας είναι δεδομένο για εμάς ότι θα λυθεί. Είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας, ξέρετε πως όταν απευθύνεστε στην Αποφράξεις Γέρακας, εσείς και η περιουσία σας θα αντιμετωπίζονται πάντα με σεβασμό και ιδιαίτερη προσοχή. Για να πετύχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

  1. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΟΙΚΙΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
  2. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
  3. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
  4. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΕΡΑΚΑΣ
  5. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
  6. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
  7. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΠΛΟΙΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
  8. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
  9. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΕΡΑΚΑΣ
  10. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΕΡΑΚΑΣ

Αποφράξεις Γέρακας – Υπηρεσίες

Αποφράξεις Φρεατίων Γέρακας – 210.68.52.718
Απόφραξη Νεροχύτη Γέρακας – 210.68.52.718
Απόφραξη Υδρορροής Γέρακας – 210.68.52.718
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γέρακας – 210.68.52.718
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Γέρακας – 210.68.52.718
Καθαρισμός Φρεατίων Γέρακας – 210.68.52.718
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα – 210.68.52.718
Μηνιαίες Συντηρήσεις Γέρακας – 210.68.52.718
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Γέρακας – 210.68.52.718

Με ένα απλό τηλεφώνημα είμαστε δίπλα σας… Αποφράξεις – Απολυμάνσεις στα Γέρακας 365 ημέρες τον χρόνο. Άμεσα και υπεύθυνα δίπλα σας.

Αποφράξεις Γέρακας επικοινωνία: 210 68 52 718, ΤΚ 15344

Πληροφορίες περιοχής Γέρακα

Ο Γέρακας είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Παλλήνης της Περιφερειακής ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, ανήκει στο Βορειοανατολικό άκρο του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας, και αποτελεί Βόρειο Προάστιο των Αθηνών. Ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 29.939, η έκταση σε 11 τ.χμ. και η πυκνότητα σε 2,722 κάτοικοι ανά τ.χμ. σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Γνωστές συνοικίες του Γέρακα είναι ο Γαργηττός, ο Σταυρός κι η Μπαλάνα.

Το 1966, ένας μικρός οικισμός πλησίον της Λεωφόρου Λαυρίου μέσα στα νταμάρια επιχειρεί ανεπιτυχώς να αποσπασθεί από την Παιανία και να αναγνωρισθεί ως “Κοινότητα Γλυκών Νερών”, με επεισοδιακό τρόπο. Παράλληλα, την ίδια προσπάθεια επιχειρεί και άλλη μία μικρή αγροικία Μακεδόνων και Ηπειρωτών το 1967 επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, πλησίον του παλαιού σιδηροδρόμου που διέρχεται στη διαδρομή από την Αθήνα προς το Λαύριο. Συγκροτείται η τοπική επιτροπή και επισκέπτεται τη Νομαρχία με το αίτημα δημιουργίας “Κοινότητας Γέρακα”, επίσης χωρίς επιτυχία.

Την ίδια στιγμή, στην άλλη πλευρά του Υμηττού, η γειτονική πόλη της Αγίας Παρασκευής γνωρίζει μεγάλη οικιστική ανάπτυξη καλύπτοντας την έκταση μέχρι και το άκρο του βουνού. Ο Δήμος Παλλήνης από τα ανατολικά φαίνεται επίσης να έχει κατοχυρώσει το δίκαιο κέντρο της αρχαίας ιστορίας του στην Κάντζα και η Παιανία φαίνεται να αποκόπτεται πλέον από το άκρο του λεκανοπεδίου. Το 1969 με νέα δικαστική απόφαση γεννιέται η νέα κοινότητα “Γλυκών Νερών Αττικής” στην έκταση μεταξύ Γέρακα και Δήμου Παιανίας.

Γέρακας

Top