ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

και τις γύρω περιοχές

Τα Βριλήσσια: ένα όμορφο «Γαλατικό χωριό»

Τα Βριλήσσια: ένα όμορφο «Γαλατικό χωριό»

Τα Βριλήσσια: ένα όμορφο «Γαλατικό χωριό»

Τα Βριλήσσια είναι μία πολύ όμορφη περιοχή των Βορείων Προαστίων. Οι κάτοικοι μεταξύ τους με έντονη δόση χιούμορ αρκετά συχνά το αποκαλούν «Γαλατικό χωριό»! και ειδικότερα τα Άνω Βριλήσσια. Ποια είναι η εξήγηση γι’ αυτό;
Θα σας την δώσουμε ευθύς αμέσως.
Τα Βριλήσσια, ενώ είναι μια περιοχή της Αθήνας που συνορεύει με το Χαλάνδρι, το Γέρακα και την Πεντέλη, ήταν για πολλά χρόνια υποβαθμισμένο. Λες και ο πολιτισμός σταματούσε στα σύνορά του… Τελευταίο πήρε ρεύμα, νερό και αποχέτευση. Τελευταίο και στις κατασκευές δρόμων, σχολείων, παιδικών χαρών. Τελευταίο και στη συγκοινωνία.
Το ρεύμα και το νερό στην περιοχή ήρθανε το 1964 ενώ το σύστημα της αποχέτευσης το 1982!!

Αποφράξεις Βριλήσσια
Φρεάτιο με ρίζες στα Βριλήσσια

Και μιας και αναφερθήκαμε στην αποχέτευση, ας δούμε για ποιο λόγο είναι πολύ σημαντική για την περιοχή και γιατί θα πρέπει να είναι πάντα καθαρή και να λειτουργεί στην εντέλεια.
Ως γνωστόν τα Βριλήσσια είναι μία από τις εκείνες τις περιοχές που τις διασχίζει κάποιο ρέμα. Το ρέμα του Πολύδροσου. Καθώς όμως το ρέμα είναι ασυντήρητο, απροστάτευτο και εγκαταλειμμένο, με τις πρώτες σταγόνες της βροχής δημιουργούνται τεράστια προβλήματα. Το ρέμα φουσκώνει και οι αγωγοί και τα φρεάτια πλημμυρίζουν. Αυτό είναι άκρως επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων. Επιπλέον, η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της περιοχής γίνεται με δυσκολία και ερχόμαστε πολύ συχνά αντιμέτωποι σε κάποιο μποτιλιάρισμα το οποίο σίγουρα προκαλεί νεύρα, εκνευρισμό και καθυστερήσεις. Δώστε ένα τέλος στην ταλαιπωρία σήμερα κιόλας. Πως;

Αποφράξεις για τα Βριλήσσια

Στα Βριλήσσια εδώ και πάρα πολλά χρόνια εδρεύει μία από τις καλύτερες εταιρείες απόφραξης πανελλαδικά. Η Αποφράξεις Βριλήσσια λειτουργεί καθημερινά, Κυριακές και αργίες και προσφέρει τις υπηρεσίες της ολόκληρο το 24ωρο. Καλέστε την σήμερα κιόλας για μια επιθεώρηση της αποχέτευσης καθώς και καταγραφή πιθανών βλαβών με κάμερα. Έτσι θα ξέρετε ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αγωγοί της αποχέτευσής σας. Μεριμνήστε για να αποφύγετε πλημμύρες, δυσοσμίες και λιμνάζοντα νερά. Μια καθαρή αποχέτευση είναι πολύ σημαντική τόσο για την υγεία και για την καλή κατάσταση του κτηρίου σας αλλά και για το περιβάλλον.

Η Αποφράξεις Βριλήσσια προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων, φρεατίων και σιφονιών. Τα μηχανήματά της είναι υπερσύγχρονα και οι συνεργάτες της έμπειροι και καταρτισμένοι, πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν. Αναλαμβάνουν συντηρήσεις και καθαρισμούς καθώς και αντλήσεις υδάτων από κάθε χώρο,
Κανένα πρόβλημα αποχέτευσης δεν είναι πρόβλημα για τους καλύτερους της Αποφράξεις Βριλήσσια και η ζωή κυλάει όμορφα στα Βριλήσσια!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.